Kecskeméti polgárőrök vettek részt a kommunikációs fórumon

Szentgotthárdon, 2018. november 17-én került megrendezésre a II. Nyugat-magyarországi Kommunikációs Fórum, melyen megyénkből Horváth Attila, Zatykó István és Czelleng Tibor, a Kecskeméti Polgárőrség Egyesület tagjai vettek részt. A rendezvényt Huszár Gábor, a város polgármestere nyitotta meg, ezután következtek az előadások.

Dr. Fölnagy-Hirschberger Adrienn tű. főhadnagy az idei évben az Európai Unió által bevezetett adatkezelési törvény (GDPR) útvesztőjébe kalauzolta el az érdeklődőket. Hladon Sándor, a Rádió P és a polgarorok.hu tulajdonosa a kommunikáció témakörében tartott előadást, melynek keretében az érdeklődők tanácsokat kaptak, hogyan alakíthatják ki szervezetük imázsát és kommunikációját, milyen módszerekkel léphetnek kapcsolatba környezetünkkel.

Az előadások szünetében fotókiállítás volt megtekinthető a polgárőrök napjairól és munkájáról, illetve a helyi fotóklub elnöke tartott rövid bemutatót. Ezután Vezér András közösségi média szakértő, a FelaNetre Kft. tulajdonosa előadásában a közösségi felületeket mutatta be, hasznos tanácsokat adott a biztonságos kezelésükhöz, mivel általuk egyre több emberhez juthatnak el az információk szervezeteikről.

Végül Péntek Róbert és Bedi Ákos egy-egy gondolattal zárta a napot. A résztvevő polgárőrök elmondása szerint ugyan sokaknak nehéz megoldani család és munka mellett, de mindenképpen érdemes volt a hosszú utat megtenni, mert fontos új információkkal és ismeretségekkel lettek gazdagabbak.

Képek: opsz.hu

Updated: 2018-11-22 — 09:38