Kiváló Polgárőr Jelvényt adtak át a Kunszentmiklósi Járás polgárőreinek

Összesen 17 polgárőr részesült a Kiváló Polgárőr Jelvény elismerésben, melyet Dr. Fekecs Dénes, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke adott át a polgárőröknek szeptember 11-én szombaton, a Kunszentmiklósi Napok keretében. A megyei elnök méltatta a polgárőrök önfeláldozó, közösség számára rendkívül értékes munkáját.

Elismerést vehetett át Kovács János, a Tass Polgárőr Egyesület elnöke, Kiss József, a Tass Polgárőr Egyesület elnökhelyettese és Tenke András, Tass Polgárőr Egyesület tagja. A Szabadszállási Polgárőr Egyesületből jelvényt vehetett át Tóth Károly és Lukácsi János egyesületi tag.

A Dunavecséért Új-Polgárőrség és Bűnmegelőzési Egyesület tagjai, Krizsán László és Virág Sándor munkáját is elismerte a Szövetség. Az Apostagi Polgárőr Egyesület tagjai közül Szanyi Ferenc és Pinkász Tamás is elismerést vehetett át. Jelvényt vehetett át Grőb György és Papp Gyula, a Dunaegyházi Polgárőr Egyesület tagja, valamint Hunyadi Sándor, a Kunadacsi Polgárőr Egyesület titkára és Baski László, egyesületi tag. A Kunszentmiklósi polgárőr Egyesület két tagja, Tóth László és Friss József is átvehette a kitüntetést, míg a Szalkszentmártoni Polgárőr Egyesületből Szabó Gábornét és Jenei Tamást illette elismeréssel a megyei szövetség.

Updated: 2021-09-16 — 09:50