Pályázatok

Aktuális

A beérkezett kérelmek alapján a 2020. évi működési támogatások elosztása megtörtént, a támogatási szerződések kiküldésre kerültek az érintett polgárőr egyesületek részére.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a támogatási szerződést és mellékleteit beszkennelve, email-ben kell megküldeni a polgarorszov@gmail.com címre.

Az eredeti példányt csak a későbbiek folyamán, az 1. félévi elszámolással egyidejűleg kell megküldeni.

 

 

A pénzügyi beszámolót az OPSZ által kiadott ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ, illetve a támogatási szerződésben foglaltak szerint kell elkészíteni. A számlaösszesítő elkészítéséhez az OPSZ által készített EXCEL TÁBLÁZATOT kell használni.

A beszámolót a támogatási szerződésben megadott határidőre kell megküldeni a megyei polgárőr szövetség postai címére, illetve a számlaösszesítő excel táblázatot a polgarorszov@gmail.com címre.

A támogatási szerződések mellékletei:

Az elszámolások elkészítésekor leggyakrabban előforduló hibák megelőzése, illetve az ezzel kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdések megválaszolása érdekében a megyei szövetség 2018.10.20-án Kecelen továbbképzést tartott, melynek anyaga letölthető a következő linkekről: prezentációoktatási anyag. További információért és segítségért forduljon bizalommal a megyei szövetség munkatársaihoz.