Pályázatok

Aktuális: A 2018. évi működési támogatás II. féléves elszámolását minden tagszervezetünktől megkaptuk, a megye elszámolását a megszabott határidőig továbbítottuk az OPSZ felé.

A 2019-es támogatási igényléseket megkaptuk. Miután megérkezik a támogatás összege az OPSZ-től, elkezdjük a szerződések megkötését tagszervezeteinkkel.

A pénzügyi beszámolót az OPSZ által kiadott ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ, illetve a támogatási szerződésben foglaltak szerint kell elkészíteni. A számlaösszesítő elkészítéséhez az OPSZ által készített EXCEL TÁBLÁZATOT kell használni. A beszámolót a támogatási szerződésben meghatározott határidőre kell a támogató részére megküldeni.

Az elszámolások elkészítésekor leggyakrabban előforduló hibák megelőzése, illetve az ezzel kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdések megválaszolása érdekében a megyei szövetség 2018.10.20-án Kecelen továbbképzést tartott, melynek anyaga letölthető a következő linkekről: prezentációoktatási anyag. További információért és segítségért forduljon bizalommal a megyei szövetség munkatársaihoz.