Szerzői jogi nyilatkozat

Szerzői jogi nyilatkozat

A honlap teljes egésze, illetve a rajta megjelenő szöveg, kép, videó, hang, grafika, illusztráció, logó és egyéb anyag (továbbiakban: tartalom) a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esnek. A személyhez fűződő és a vagyoni jogok kizárólagos jogosultja a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség.

A honlapon megjelenő tartalmak máshol való megjelenítése, továbbítása vagy bármilyen felhasználása kizárólag az alábbi feltételekkel történhet: az átvevő nem módosíthatja az eredeti tartalmat, valamint a forrásra mutató hivatkozást kell elhelyeznie a tartalom alá.

A szerkesztő előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének, tartalmának vagy egyéb részeinek (adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából –merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A szabad felhasználás eseteire a továbbiakban az 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő szakaszai az irányadók.

A Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség nem vállal felelősséget a honlap használatából, vagy a honlap nem megfelelő működéséből fakadó károkért, a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért, továbbá a honlapon megjelent hivatkozások tartalmáért. A szerzői jogok megsértése a vonatkozó hatályos törvények szabályozása szerint polgárjogi és büntetőjogi következményeket von maga után. A felhasználó a http://bkmpsz.hu honlap megtekintésével elfogadja a fenti feltételeket és elismeri a Szerzői jogi nyilatkozat tartalmát.